Sarıçam Belediyesi'nin öğrencilere karne hediyesi ‘Bayrağım’ kitabı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede eğitim ve öğretim döneminin noktalanması nedeniyle öğrencilere karne hediyesi olarak ‘Bayrağım’ kitabını verdi.Başkan Bilal Uludağ, ilçedeki tüm okullarda 7. ve 8. sınıf öğrencilerine...

Google Haberlere Abone ol
Sarıçam Belediyesi'nin öğrencilere karne hediyesi ‘Bayrağım’ kitabı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede eğitim ve öğretim döneminin noktalanması nedeniyle öğrencilere karne hediyesi olarak ‘Bayrağım’ kitabını verdi.

Başkan Bilal Uludağ, ilçedeki tüm okullarda 7. ve 8. sınıf öğrencilerine bayrak sevgisinin ve bilincinin oluşması için eğitimci ve tarihçi Cezmi Yurtsever tarafından kaleme alınan “Bayrağım” kitabını hediye etti. Başkan Uludağ, Sarıçam Şehir Kitaplığı projesi kapsamında ilk kitabının baskısını yaparak okullarda karne hediyesi olarak verdi. Kitap dağıtımı Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Sarıçam Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirildi. Şahintepe Mahallesi ÇEAŞ İlköğretim Okulunda öğrencilere kitabı imzalayarak hediye eden Başkan Bilal Uludağ, “Yaz döneminde çocuklarımızın okumaları ve bayrağımızla ilgili gerekli bilgileri edinmeleri için bu kitabı karne hediyesi olarak dağıtıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda farklı konu ve kitaplarla çocuklarımızın, gençlerimize faydalı olmaya çalışacağız.” dedi.

Okul Müdürü Süleyman Özbolat, ise “Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’a karne hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu kitap çocuklarımız için çok önemli. Yaz tatili öğrencilerin daha çok okumaları ve daha iyi değerlendirmeleri için bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirmek için de güzel bir kitabı kendilerine takdim ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar