Sarıçam Belediyesi'nden, Bilinmeyen Sarıçam Fotoğrafları Sergisi

Sarıçam Belediyesi Ramazan nedeniyle Orhangazi ve Şahintepe Mahallesi'nde ortak iftar programı düzenliyor. İki mahallenin ortasında Adanan Kahveci Caddesi üzerinde gerçekleşen iftar programında farklı etkinlikler de yapılıyor.İftar programı...

Google Haberlere Abone ol
Sarıçam Belediyesi'nden, Bilinmeyen Sarıçam Fotoğrafları Sergisi

Sarıçam Belediyesi Ramazan nedeniyle Orhangazi ve Şahintepe Mahallesi'nde ortak iftar programı düzenliyor. İki mahallenin ortasında Adanan Kahveci Caddesi üzerinde gerçekleşen iftar programında farklı etkinlikler de yapılıyor.

İftar programı öncesinde Sarıçam Belediyesi, Sarıçam Gönüllüleri Derneği (SARGÖNDER) ve Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD) işbirliği ile gerçekleştirilen "Bilinmeyen Sarıçam Fotoğrafları" adlı fotoğraf sergisi açılıyor. Sarıçam Belediyesi ilçenin tanıtımı amacıyla bir süre önce ilçenin farklı bölgelerinde çekilen fotoğraflardan oluşan sergi, sanatçı gözü ve sanatsal bakış açıdan ilçenin farklı yönleri halkın tanıtımına sunuluyor.

Bu fotoğraf sergisi ile Sarıçam'ın kültür ve sanatına katkı sunulması hedefleniyor. Ayrıca bu projeyle birlikte Sarıçam'ın keşfedilmemiş doğal güzellikleri de ortaya çıkmış oluyor. Bu fotoğraflar sadece Adnan Kahveci'de değil ilçenin farklı bölgelerinde Sarıçamlıların görebileceği alanlarda sergilenmesine devam edilecek.

CİHAN

Yorumlar