Şarampole yuvarlananan 'ATV'deki çocuk öldü, anne, baba ve kızı yaralandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, 'ATV' adı verilen arazi aracının elektrik direğine çarparak şarampole yuvarlanması sonucu 5 yaşındaki çocuk öldü. Anne, baba ve 2 yaşındaki çocuk yaralandı. Sapanca'da yaşayan Gökhan Yıldırım, eşi Mülkiye...

Google Haberlere Abone ol
Şarampole yuvarlananan 'ATV'deki çocuk öldü, anne, baba ve kızı yaralandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, 'ATV' adı verilen arazi aracının elektrik direğine çarparak şarampole yuvarlanması sonucu 5 yaşındaki çocuk öldü. Anne, baba ve 2 yaşındaki çocuk yaralandı.

Sapanca'da yaşayan Gökhan Yıldırım, eşi Mülkiye (21) ve çocukları Edanur (2) ve Arif (2) ile birlikte misafirliğe gittikleri baba evinden Sapanca'daki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Kurtköy Mahallesi Dibektaş Caddesi'nde yokuş aşağıya inen Gökhan Yıldırım'ın (22) kullandığı 'ATV' arazi aracı, virajı alamayarak önce beton elektrik direğine çarptı. Ardından da şarampole yuvarlandı. Kazada çocuklar yola, anne ve baba ise şarampole savruldu.

Sesleri duyarak olay yerine gelen vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde çocuklardan Arif Yıldırım'ın öldüğü belirlendi. Yaralanan anne, baba ve çocukları, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sapanca İlçe Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan 2 yaşındaki Edanur'un durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Komşuların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen sürücü Yıldırım'ın babası Remzi Yıldırım; "Oğlum bir haftadır bende kalıyordu. Sapanca'daki evlerine gitmek için yola çıkmışlardı ama bu kaza meydana gelmiş haber aldım. Hemen geldim" dedi. ATV çekici yardımı ile çıkartıldı. Çocuğun cesedi ise Sapanca İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. CİHAN

Yorumlar