Şarampole yuvarlanan yolcu otobüsünden etrafa ördek saçıldı

Iğdır'dan yola çıkan ve Kars istikametine giden yolcu otobüsü aşırı buzlanan yolda şarampole yuvarlandı.

Google Haberlere Abone ol
Şarampole yuvarlanan yolcu otobüsünden etrafa ördek saçıldı

Iğdır'dan yola çıkan ve Kars istikametine giden yolcu otobüsü aşırı buzlanan yolda şarampole yuvarlandı. Kaza sonucu 7 kişi çeşitli yerlerinden yaranırken olay yerine giden polis ekipleri otobüsten etrafa saçılan ördekleri toplayarak yaşanabilecek diğer kazaların önüne geçti.

    Gündüz saatlerinde meydana gelen kaza, Kars-Iğdır karayolu Handere mevkiinde meydana geldi. Iğdır'dan Kars istikametine giden Ahmet Solmaz yönetimindeki 76 AE 012 plakalı yolcu otobüsü yol ortasında kalan TIR'a çarpmamak için fren yapınca yolun buzlu olmasıyla şarampole yuvarlandı. Otobüste bulunan 7 yolcu kaza sonucunda yaralanırken olay yerine intikal eden ambulanslarla Kars Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Öte yandan olay yerinde ilginç anlarda yaşandı. Kaza yerine gelen trafik polisleri yolcuların memleketlerine götürmek için yanlarında olan ve kaza sonrası etrafa dağılan ördekleri toplayarak oluşacak diğer kazaların önüne geçti. Ördek tutanağı tutan polisler zaman zaman çuvaldan kaçarak yol ortasında dolaşan ördekleri güçlükle toplayarak tekrar çuvala koydu.

    Yaralılardan İdris İnaç, Handere mevkiine geldiklerinde yolun buzlu olması nedeniyle otobüsün kayarak şarampole yuvarlandığını söyledi. Sürücü Ahmet Solmaz da yolun sürekli buzlandığını ve yeterli önlem alınmadığı için bu tür kazaları yaşadıklarını kaydetti. CİHAN

Yorumlar