Şarampole yuvarlanan aracın denize düşmesini ağaçlar engelledi

Zonguldak'ın 'ölüm yolu' olarak adlandırılan Göbü sahil yolunda bir aracın şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Şarampole yuvarlanan aracın denize düşmesini ağaçlar engelledi

Zonguldak'ın 'ölüm yolu' olarak adlandırılan Göbü sahil yolunda bir aracın şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı, 112 ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Sürekli kazaların yaşandığı yolla ilgili vatandaşlar çözüm bulunmamasından dolayı tepki gösterdi.

Zonguldak'ta sürekli kazaların yaşandığı Göbü Türkali sahil yolunda saat 23.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Aykut Özer'in kullandığı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Şarampolden yuvarlanmaya başlayan kamyonetin denize uçmasını çam ağaçları engelledi. Kazayı gören vatandaşlar vakit geçirmeden 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yoldan yaklaşık 50 metre aşağıda bulunan kamyonetten yaralı sürücü Aykut Özer'i vatandaşların yardımı ile çıkarttı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralı daha sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazadan sonra bölgeye 2 itfaiye aracı, İl afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Jandarma ekipleri sevk edildi. İşçi servislerinin de yoğun olarak kullandığı yolla ilgili tepki gösteren çevre sakinleri, sürekli olarak ölümlü kazaların meydana geldiğini, bu akşam yaşanan kazada aracın ağaçlarda kalmasının vahim bir durumu engellediğini ve en kısa zamanda yol kenarına bariyer yapılarak önlem alınmasını istedi. CİHAN

Yorumlar