Sapanca'da otopazarı açıldı

Sakarya'nın Sapanca Sapanca Belediyesi'nce yaptırılan ve pazar yeri olarak kullanılan kapalı alanda otopazarı da kurulacak.

Google Haberlere Abone ol
Sapanca'da otopazarı açıldı

Sakarya'nın Sapanca Sapanca Belediyesi'nce yaptırılan ve pazar yeri olarak kullanılan kapalı alanda otopazarı da kurulacak. Otopazarının açılışı törenle yapıldı.

İlçe Müftüsü Orhan Örnek’in yaptığı duanın ardından oto pazarı açılışı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, pazarı gezerek araçları inceledi, bir arazi taşıtına bindi. Arazi aracını oto pazarına getiren Şükrü Öztaş, ’’Normalde pazar yeri olarak kullandığımız bir alanı bu şekilde değerlendirmek çok iyi" diye konuştu.

Galericilik yapan Ahmet Erdoğan ise Sapanca’ya yıllardır otopazarı istediklerini ancak yapamadıklarını kaydederek; "Vatandaşlar çevre illerde bulunan oto pazarlarına gideceğine buraya gelsinler. Üstü kapalı oluşu çok daha güzel" dedi.

Oto pazarına araç almak veya satmak için gelen vatandaşlara meyve suyu ve kuru pasta ikramı yapıldı. Oto pazarı her cumartesi sabah 09:00 ila 18:00 saatlerinde açık olacak. CİHAN

Yorumlar