'Şanslı Okullar Mutlu Çocuklar' projesiyle köy okullarında değişim hedefleniyor

Siirt Kurtalan'da Beyken İlkokulu Öğretmeni Sinem Dilber Demirdiş ve bazı gönüllülerin girişimleriyle yürütülen 'Şanslı Okullar Mutlu Çocuklar' projesi çerçevesinde, köy okullarında değişim hareketi hedefleniyor.

Google Haberlere Abone ol
'Şanslı Okullar Mutlu Çocuklar' projesiyle köy okullarında değişim hedefleniyor

Siirt Kurtalan'da Beyken İlkokulu Öğretmeni Sinem Dilber Demirdiş ve bazı gönüllülerin girişimleriyle yürütülen 'Şanslı Okullar Mutlu Çocuklar' projesi çerçevesinde, köy okullarında değişim hareketi hedefleniyor. Kurtalanlı işadamı Numan Ünün, projeye destek vererek, Beykent İlkokulu'ndaki bir sınıfın modern hale gelmesi ve teknolojik alt yapısının güçlendirilmesini sağladı.

    Daha sağlıklı bir eğitimin sağlanması için yenilenen sınıfın açılışına katılan Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, hayırsever işadamına teşekkür ederek, işadamlarının eğitime destek vermelerinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

    Proje ile ilgili bilgi veren Sinem Dilber Demirdiş, teknolojik alt yapının köy okullarında yetersiz olması nedeniyle eğitim ve öğretimin eşit şartlarda yapılabilmesi için akıllı sınıf projesine ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

    Sinem Dilber Demirdiş, "Bu proje, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaçtan doğan gönüllülük temelinde yapılan bir çalışmadır. Bu proje, köy okullarındaki öğrencilere kişisel temizlik, kırtasiye, giyim ve diğer benzer materyallerin karşılanması için hazırlandı. Eğitimde fırsat eşitliğinin hedeflendiği projede köy okullarına yüzde 100 eğitim desteği, teknolojik araçlarla akıllı sınıf projesi ve köy okullarında değişim hareketi hedefleniyor" dedi.
    
    Projenin daha çok köy okuluna yayılması için işadamlarından destek bekleniyor. CİHAN

Yorumlar