Şanlıurfaspor iftarda buluştu

Şanlıurfaspor, düzenlediği iftar yemeğinde kurum amirleri, belediye başkanları ve basın mensupları ile buluştu. Çok sayıda katılımın sağlandığı iftar yemeğinde Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor’un Şanlıurfa’nın en...

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfaspor iftarda buluştu

Şanlıurfaspor, düzenlediği iftar yemeğinde kurum amirleri, belediye başkanları ve basın mensupları ile buluştu. Çok sayıda katılımın sağlandığı iftar yemeğinde Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor’un Şanlıurfa’nın en önemli markası, en önemli değeri olduğunu söyledi. Şimşek, ‘’Yönetim olarak, yöneticiler olarak Şanlıurfa Kamuoyu olarak hepimiz bu işi önemsiyoruz, Şanlıurfaspor için elimizden geleni yapıyoruz." ifadelerini kullanıp amaçlarının Şanlıurfaspor’u başarıya taşımak olduğunu söyledi.

Şanlıurfaspor’un çok önemli bir takım olduğuna dikkat çeken Vali İzzettin Küçük ise bir futbol takımının hemşehrilik duygusunu en fazla perçinleyen etkenlerden biri olduğunu söyledi. Küçük, “Burada gördüğüm kadarıyla herkes el ele vermiş Şanlıurfaspor’un başarısı için mücadele veriyor. İnşallah bizler de takımın başarısı için gerekeni yapacağız” dedi.

İftar yemeğinden sonra, basın mensuplarının karşısına çıkan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Kulüp As Başkanı ve Kulüp Sözcüsü Nabi Kırmızı, Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt soruları cevapladı. Basın mensuplarının sorduğu sorulara net cevaplar veren Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, geçen sezondan bu yana takımın hayatlarının bir parçası olduğunu söylediler. Yapılan transferleri ve bu sezon harcanan parayı basın mensupları ile paylaşan As Başkan Nabi Kırmızı, “Transferi büyük ölçüde bitirdik, 2-3 tane daha oyuncu alabiliriz, sonra da transferi kapatacağız” dedi.

Tello transferi ile ilgili olarak Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ise "Kanada’da tatildeyken kendisine ulaştık Türkiye’ye davet ettik. Tesadüfen o anda orada olan Başkanımız Fethi Şimşek transferi 1 saatte bitirdi” dedi.

Güneş, Bir gazetecini sorduğu Kaleci Bora Körk’ün 34 yaşında, bu kaleci bize fayda sağlar mı? sorusuna ise Mersin İdmanyurdu’ndan kamuoyunun istediği Ahmet Şahin 37 yaşında şayet bunu alsaydık bize alkış tutacaklardı. Kimse merak etmesin Bora’da çok iyi bir kalecidir” ifadelerini kullandı.

El Ruha Otelinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in yanı sıra, kulüp yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ve basın mensupları katıldı. CİHAN

Yorumlar