Şanlıurfa Emniyeti'nde görev değişikliği

İçişleri Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesi ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, görevi Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'den devraldı. Akgül ise Kırşehir İl Emniyet...

Google Haberlere Abone ol
Şanlıurfa Emniyeti'nde görev değişikliği

İçişleri Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesi ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, görevi Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül'den devraldı. Akgül ise Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne, yaklaşık 4 ay önce atanan Sıtkı Akgül'ün görev yeri değişti. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Akgül'ün yerine, Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi olarak görev yapan Eyüp Pınarbaşı atandı. Yeni Müdür Pınarbaşı, il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri tarafından karşılandı.

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sıtkı Akgül, değişikliğin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Eyüp Pınarbaşı'na Çiçek ve Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü forsunu takdim etti. Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Sıtkı Akgül, personel ile vedalaşarak Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.

CİHAN

Yorumlar