Saniyeler içerisinde cep telefonlarını çaldı

Bahçelievler’de, telefon alma bahanesiyle girdiği dükkandan 2 telefon çalan şahıs, güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızın saniyeler içerisinde telefonları cebine atması ve dükkanda sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti. Olay, Bahçelievler’de...

Google Haberlere Abone ol
Saniyeler içerisinde cep telefonlarını çaldı

Bahçelievler’de, telefon alma bahanesiyle girdiği dükkandan 2 telefon çalan şahıs, güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızın saniyeler içerisinde telefonları cebine atması ve dükkanda sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti.

Olay, Bahçelievler’de bir cep telefonu dükkanında meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda; bir cep telefonu dükkanına müşteri gibi giren şahıs, el çabukluğuyla 2 cep telefonunu çaldı. Satıcının dalgınlığını fırsat bilen hırsızın saniyeler içerisinde telefonları cebine atması ve daha sonrasında sergilediği rahat tavırlar dikkat çekti. Yaklaşık 2 bin 500 lira değerindeki telefonları çalan şahıs, para çekme bahanesiyle dükkandan ayrılarak kayıplara karıştı.

İş yeri sahibi Ümit Karakaya, olayın gerçekleştiği gün dükkanda olmadığını belirterek, “Bir arkadaş 'eşime de alacağım' diyerek 2 tane telefon istiyor. Pazarlığı yapıyor, anlaşıyor. Daha sonra bayan elemanım kutuların içine koyuyor telefonları. Elemanımız poşet almaya gittiğinde kutudan telefonları çıkarıp cebine koyuyor. Sonra 'telefon parasını karttan geç' diyor, vazgeçiyor ‘ATM’den çekeyim nakit ödeyim’ diyerek gidiyor. Bayan elaman kutuları açtığında telefonların yerinde olmadığını görüyor. “diye konuştu.

Polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

CİHAN

Yorumlar