Sandıklı'dan mısır hasat tablası ve balya makinesi ihracat ediyor

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 25 yıldır faaliyet gösteren Aktürk Makine, yurt dışı ihracatlarına aralıksız sürdürüyor. Aktürk Makine, Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu yeni fabrikada ürettikleri mısır hasat tablalarını...

Google Haberlere Abone ol
Sandıklı'dan mısır hasat tablası ve balya makinesi ihracat ediyor

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 25 yıldır faaliyet gösteren Aktürk Makine, yurt dışı ihracatlarına aralıksız sürdürüyor. Aktürk Makine, Sandıklı Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu yeni fabrikada ürettikleri mısır hasat tablalarını yurt dışına ihraç ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda birçok ülkeye hasat tablası gönderen Aktürk Makina sahibi Yusuf Aktürk, “25 yılık bir firma olarak 15 yıldır mısır hasat tablası ve balya makinası üreterek iç piyasaya satıyorduk. Son üç yıldır katıldığımız fuar ve etkinlikler sayesinde tanıtımını yaptığımız makinelerimizi bugünde Irak ihracatını gerçekleştirdik. Bu ülkelerde servis ve yedek parça ağımızı ve alt yapımızı oluşturduk. Makinelerimizi alan ülkelerden gelen elemanlara fabrikamızda verdiğimiz eğitim ile tamir ve bakımını öğretiyoruz. Önceki iş yerimizde 25 kişi ile üretimi gerçekleştiriyorduk. Şuan Sandıklı Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikamızda 40 kişi ile üretimimize devam ediyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar