Sanayici ve işadamlarından Vali Coş’a veda yemeği

Adana Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından, Sakarya’ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş için veda yemeği verildi.Sheraton Oteli’ndeki yemeğe Ticaret Borsası Başkanı Muammer...

Google Haberlere Abone ol
Sanayici ve işadamlarından Vali Coş’a veda yemeği

Adana Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından, Sakarya’ya atanan Vali Hüseyin Avni Coş için veda yemeği verildi.

Sheraton Oteli’ndeki yemeğe Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Bekir Sütçü, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile sanayici ve işadamları katıldı.

AOSB Başkanı Bekir Sütçü, 4 kurum adına yaptığı konuşmada, “Adananın birlikteliği ihtiyacı vardır. Türkiye hudutları içerisinde yapılan iyi bir şeyler varsa örnek almamız gerekir. Hepimiz çalışıyoruz ama daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Bu vesileyle dört kurum adına Sakarya’da görev yapacak Valimize başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun. Adanalı sanayiciler olarak yanında olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum.” dedi.

“Sizler Adana’nın üreten, istihdam sağlayan yüzünü temsil ediyorsunuz.” diyen Vali Hüseyin Avni Coş, ise 3 yıla yakın görev yaptığı Adana’dan güzel anılarla ayrıldığını belirtti. Reel sektörün Adana’nın gerçek gücü olduğunu aktaran Vali Coş, “Marifetin iltifata tabi olduğunu yani beceri, kabiliyet, hüner takdir edilirse, alkışlanırsa bir yerde gelişir çoğalır. Sizlere hep yakın olmaya gayret gösterdik. İlimizin ekonomik ve sosyal gelişmesini sağlayacak her türlü projeye destek olduk. Yeni eğitim ve yeni sağlık kuruluşlarımızdan tutun yeni endüstriyel kuruluşların kurulmasına ilimize yatırım yapmalarına kadar yatırımcının yanında olmaya, onların sorunlarına çözüm ortağı olmaya gayret ettik. Sakarya’da bir kardeşiniz olduğunu lütfen unutmayın. Gösterdiğiniz yakın ve sıcak ilgiden dolayı hepinize kalbi şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Coş’a hediyeler verilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

CİHAN

Yorumlar