Sanatçı Kamuran Akkor: Darülaceze’de konser vermek hayalimdi

Dünya Kadınlar Günü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanlığı’nda ses sanatçısı Kamuran Akkor’un da sahne aldığı bir etkinlikle kutlandı.

Google Haberlere Abone ol
Sanatçı Kamuran Akkor: Darülaceze’de konser vermek hayalimdi

Dünya Kadınlar Günü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanlığı’nda ses sanatçısı Kamuran Akkor’un da sahne aldığı bir etkinlikle kutlandı.

Okmeydanı’nda bulunan Darülaceze'nin kadın sakinleri; Mayadroom ve Castroom Ajansları'nın ana sponsorluğunda Film-San Vakfı, Aznavur Sanat Neslihan Yazıcılar’ın desteğiyle bir araya geldi. Darülaceze Başkanlığı Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan’ın yanı sıra, Darülaceze İdare Meclisi üyeleri Hamza Cebeci, Zehra Sevingen Sağır, Darülaceze sakinleri ile birlikte birçok ünlü isim katıldı.

Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan, programa iştirak edenlere teşekkür etti. Dünya Kadınlar Günü’nün Abdülhamid Han’ın banîsi olduğu bu eşsiz kurumda gerçekleştiriliyor olmasının, bu güne daha da büyük anlamlar kazandırdığını söyledi. İnsanlığın en az yarısını temsil eden hanımefendilerin sadece bir günde anılıyor olmasının yeterli olmadığına dikkat çeken Bayhan, “Gönül denince, sevgi denince, şefkat denince akla ilk gelen kişi annemizdir. Onların her gün anılması, her gün baş tacı edilmesi gerekir. Dolayısıyla incelik denince, zarafet denince insanı insan yapma yolunda özveri denince aklımıza o hanımefendiler gelir. O, baş tacı hanımefendilerin gününü kutluyoruz.” dedi.

Bayhan, “Bu güzel günü bizimle paylaşan ve büyük emekler sarf eden Film San’a, Mayadroom’a ve Castroom’a çok teşekkür ediyoruz. Burada camisiyle, havrasıyla, kilisesiyle tam 119 senedir kimsesizlerin kimsesi olan bu kuruma; başta Abdülhamit Han olmak üzere günümüze kadar hizmeti geçen herkese ve meclis üyelerimizden burada isimlerini zikredemediğim binlerce adsız kahramanlara varıncaya değin emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyor, geleceğinizin gönlünüzce olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahne alan ses sanatçısı Kamuran Akkor, bir hayalinin Darülaceze’de konser vermek olduğunu belirtti, bu hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olduğunu için Darülaceze Başkanı Nevzat Bayhan’a teşekkür etti. Akkor, her zaman bu insanlara destek olacağını ve bundan da mutlu olacağını söyledi.

Program, konserden sonra plaket ve ödül töreni ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar