Sanal alemden aldığı deniz motoru gelmeyince polis merkezinin yolunu tuttu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, bir internet sitesinden 3 bin 150 liraya anlaştığı deniz motorunun parasını yatıran vatandaş, deniz motorunu göndermeyen kişiyi polis merkezine şikayet etti. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne...

Google Haberlere Abone ol
Sanal alemden aldığı deniz motoru gelmeyince polis merkezinin yolunu tuttu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, bir internet sitesinden 3 bin 150 liraya anlaştığı deniz motorunun parasını yatıran vatandaş, deniz motorunu göndermeyen kişiyi polis merkezine şikayet etti.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne giden E.K., bir internet sitesinden deniz motoru almak için S.K. ile 3 bin 150 lira karşılığında anlaştı. Parayı S.K.’nın hesabına yatıran E.K., satıcının istediği 200 lira kargo parasını da hesaba yatırdı. Şüphelinin parayı almasına rağmen deniz motorunu göndermediğini öne süren E.K., Gemlik Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek satıcıdan şikayetçi oldu.

Öte yandan, Kestel ilçesinde, cep telefonundan arayan bir kişinin anlattıklarına inanarak verilen hesaba bin 570 lira yatıran M.S., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. M.S.’nin yatırdığı parayı Şanlıurfa’dan çektiği belirlenen M.S. isimli bir kişi ise gözaltına alındı.

CİHAN

Yorumlar