'Sana İhtiyacım Var' kampanyasında yardımlar devam ediyor

Kimse Yok Mu Derneği'nin organizasyonu ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi'nın (AFAD) başlattığı 'Sana İhtiyacım Var' kampanyası kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından Kilis'e ulaşmak üzere TIR’lar yola çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Sana İhtiyacım Var' kampanyasında yardımlar devam ediyor

Kimse Yok Mu Derneği'nin organizasyonu ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi'nın (AFAD) başlattığı 'Sana İhtiyacım Var' kampanyası kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından Kilis'e ulaşmak üzere TIR’lar yola çıkıyor. Erzincan’dan da Suriyeli mültecilere ve Suriye'de oluşturulan çadır kentte kalan mülteciler için bir TIR dolusu un dualarla yola çıktı. Yardım yola çıkmadan önce minik öğrencilerinde katılımı ile dualar edildi.

Düzenlenen yardım organizasyonu ile ilgili olarak bir açıklama yapan organizasyon sorumlusu Mehmet Özgedik, “Kimse Yok mu Derneği'nin girişimleriyle Suriyeli kardeşlerimiz için Erzincanlı hayırseverlerin katkılarıyla ikinci TIR'ımızı da un olarak temel gıda maddesi olması münasebetiyle un olarak bugün tamamlamış oluyoruz. İnşallah sağ salim yerine varır. Oradaki kardeşlerimizin de bir nebze de olsa acılarını paylaşmış oluruz bu vesile ile ihtiyaçlarını gidermek için de bir katkı olur.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar