Samsunlular sağlık için 5 kilometre yürüdü

Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Sağlıklı Yaşam' yürüyüş etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı. Katılımcılar hem eğlendi hem sağlık için bol bol yürüyüş yaptı. Sahil yolu Sevgi Kafe önünde toplanan...

Google Haberlere Abone ol
Samsunlular sağlık için 5 kilometre yürüdü

Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Sağlıklı Yaşam' yürüyüş etkinliğine yüzlerce vatandaş katıldı. Katılımcılar hem eğlendi hem sağlık için bol bol yürüyüş yaptı.

Sahil yolu Sevgi Kafe önünde toplanan genç yaşlı herkesin katılım gösterdiği yürüyüş etkinliğinde minikler, sempatik hareketleriyle yürüyüşün ilgi odağı oldu. Yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüş yapan vatandaşlar etkinlik sonunda dağıtılan sağlıklı besinlerle kahvaltı yaptı. Topluma sağlıklı yaşam ve beslenmeyi aşılamanın en önemli amaç olduğunu belirten Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Zafer Çukurova, “Sağlık Bakanlığı’nın her ayın son haftası pazar günü gerçekleştirilen toplumumuzda egzersiz ve spor yapma bilincini artırmak için yapmaya çalıştığımız etkinliklerden bir tanesini bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu etkinliğimize destek veren tüm kurumlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi toplumumuza düzenli olarak yapmayı aşıladığımızda milletimiz sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürecek, bizler de amacımıza bir nebze olsun ulaşmış olacağız.” dedi.

Yürüyüşe Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Zafer Çukurova, Samsun İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CİHAN

Yorumlar