Samsunlu eczacılar Bowling Turnuvası’nda yarıştı

Samsunlu eczacılar 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri kapsamında Samsun Eczacı Odası üyeleri, bir AVM merkezinde düzenledikleri Bowling Turnuvası’nda kıyasıya yarıştı.Turnuvaya, Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz. Onur Ferhat Karacan...

Google Haberlere Abone ol
Samsunlu eczacılar Bowling Turnuvası’nda yarıştı

Samsunlu eczacılar 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri kapsamında Samsun Eczacı Odası üyeleri, bir AVM merkezinde düzenledikleri Bowling Turnuvası’nda kıyasıya yarıştı.

Turnuvaya, Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz. Onur Ferhat Karacan ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Yaklaşık 50 eczacının heyecan dolu mücadele sergilediği yarışmada, labutları art arda devirenler zafer çığlıkları atarken, kazanamayanlar da meslektaşlarıyla hoşça vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Eczacıların hem yorgunluk attığı hem de aralarındaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirdiği yarışmada, Ecz. İbrahim Yaman birinci, Ecz. Özgür Öztürk ikinci, Ecz. Güneş Şeref Toprak ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenler kupalarıyla evlerine dönerken, dereceye giremeyenler bir dahaki turnuva için şimdiden hazırlık yapmaya karar verdi. Samsun Eczacı Odası Başkanı Ecz. Onur Ferhat Karacan, bu tür organizasyonların önemine dikkati çekerek, turnuvanın düzenlenmesine katkı sunan ve katılan tüm meslektaşlarını kutladı.

CİHAN

Yorumlar