Samsung, Galaxy S6 ile Dalga Geçti

Samsung'un resmi Norveç sitesi hazırladığı ilginç konsept tasarımlarla Galaxy S6 ile dalga geçti. İşte o birbirinden ilginç tasarımlar.

Google Haberlere Abone ol
Samsung, Galaxy S6 ile Dalga Geçti

Samsung, Galaxy S6 ile Dalga Geçti Mobil Akıllı Telefon Galaxy S6 Samsung'un resmi Norveç sitesi hazırladığı enteresan düzen tasarımlarla Galaxy S6 ile dalga geçti. İşte o birbirinden enteresan tasarımlar.25.02.2015 / 18:00

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi Galaxy S6 için çok aşırı çok iddialı bir tanıtım filmi hazırlamıştı. Bu reklam filminde tasarımın güzelliğinden ve gücünden bahsediliyordu. Tasarımın ön plana çıkartılmasından esinlenen Samsung'un resmi Norveç sitesi Galaxy S6 için birbirinden enteresan konseptler hazırladı.

Samsung Norveç ekibi, firmanın The Next Galaxy (Sıradaki Galaxy) sloganını değiştirerek Is This The Next? (Sıradaki bu mu?) ismi altında Galaxy S6 ile dalga geçti. Üzerindeki gerginliği çok aşırı hoş yapılmış birbirinden enteresan Galaxy S6 konseptleri ile atmaya çalışan Samsung, bizim yüzümüzü güldürmeyi başardı.

Konsept Galaxy S6 görsellerine geçmeden evvela cihazın madeni kasaya sahip olacağını ve yanlara doğru hafif kıvrımlı bir ekran dizaynı ile geleceğini belirtelim.

Konsept Galaxy S6 için aşağıdaki görsele tıklayın.

:: Galaxy S6'nın konseptlerini beğendiniz mi?

Yazan: Ender Öztürk
SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SDN

Yorumlar