Samsun’dan gelen heyet belediye çalışmalarını inceledi

Samsun'dan bir heyet Kayseri'ye gelerek, Belediye'nin yatırımlarını yerinde inceledi. Heyette yer alan daire başkanları yapılan hizmetlerden çok etkilendiklerini belirtti. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden bazı daire başkanları Kayseri'ye gelerek...

Google Haberlere Abone ol
Samsun’dan gelen heyet belediye çalışmalarını inceledi

Samsun'dan bir heyet Kayseri'ye gelerek, Belediye'nin yatırımlarını yerinde inceledi. Heyette yer alan daire başkanları yapılan hizmetlerden çok etkilendiklerini belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden bazı daire başkanları Kayseri'ye gelerek bir dizi incelemelerde bulundu. Erciyes, Kültür Yolu projeleri, Harikalar Diyarı, Kadir Has Stadı gibi hizmetleri yerinde gören Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu projelerle ilgili bilgiler aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hanife Papila, Kayseri'yi dolu dolu gezerek görme şansı bulduklarını belirterek özellikle Erciyes'ten çok etkilendiğini söyledi. Erciyes'e yapılan tesisleri ilk kez gördüğünü ifade eden Papila, "Gerçekten inanılır gibi değil. Türkiye'de böyle bir tesisin var olduğunu bilmek bile insanı heyecanlandırıyor. Başkanınızın bu başarısı, bu geniş ufku insanı etkiliyor. Müzelerinizi, Harikalar Diyarını, en son da stadyumu gördük. Stadyum hakikaten gezilmeye ve görülmeye değer bir yer. Futbolla ilgilenmememe rağmen maç olsa gelir izlerim. O derecede etkilendim. Böyle bir başkan, böyle bir ekip, böyle misyon sahibi insanlara sahip olmak bir şehrin en büyük kazancı olsa gerek. Her şeyden önce burası sosyal belediyeciliği yaşatıyor, onu gördük. Her yapılan hizmet insan odaklı olmuş. İnsanları mutlu ettiniz mi gerisi zaten geliyor. Yapılan hizmet de haz veriyor." diye konuştu.

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Zennube Albayrak da Amerika'yı yeniden keşfetmemek için Kayseri'ye geldiklerini dile getirerek, "Her şeyi çok muhteşem. Çok büyük çalışmalar yapılmış. Estetik kurulla ilgili çalışmaları incelemek istedik. Özellikle cephe giydirmelerini inceledik. Çok da etkilendik. En çok ilgimi çeken Harikalar Diyarıydı. Her şey bir arada çünkü. Ayrıca Kültür Yolu'ndan etkilendim. Tescilli binaların değerlendirilmesi, onlara verilen işlevler ve inşaatlarınızın çok seri ilerlemesi dikkat çekici. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı hakikaten muhteşem çalışmış." dedi.

CİHAN

Yorumlar