Samsun'da uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri, kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 3...

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri, kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Gençleri ve gelecek nesilleri uyuşturucu batağından kurtarmak ve uzak tutmak amacıyla il genelinde uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Söz konusu çalışma kapsamında ilimiz merkezinde ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde satmak’ suçundan yakalanarak haklarında işlem yapılan 3 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir. Ayrıca Atakum ilçesinde bir şahsın bahçesinde kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine yapılan çalışmalarda 10 kök kenevir bitkisi ile 200 gram ağırlığında esrar maddesi elde edilmiş, olay şüphelisi şahıs yakalanarak tahkikata esas olmak üzere müdürlüğümüze intikal ettirilmiş, tahkikata devam edilmektedir." dedi.

CİHAN

Yorumlar