Samsun’da KUYAP çalıştayları başladı

AB tarafından desteklenen, TOBB koordinatörlüğünde 15 merkezde uygulanan Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi (KUYAP) kapsamında ilk çalıştay, Samsun TSO’ nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Çalıştay kapsamında,...

Google Haberlere Abone ol
Samsun’da KUYAP çalıştayları başladı

AB tarafından desteklenen, TOBB koordinatörlüğünde 15 merkezde uygulanan Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi (KUYAP) kapsamında ilk çalıştay, Samsun TSO’ nun ev sahipliğinde gerçekleşti.

Çalıştay kapsamında, “Globalleşen dünyada nasıl ayakta kalabiliriz?”,“Ekonomik değişimler biz işletmeleri nasıl etkiliyor?”, “Pazarlama, üretim ve insan kaynakları gibi firma kaynaklarımız nasıl daha etkin kullanabiliriz?” gibi birçok başlıkta üç gün süreyle katılımcı firmalar görüş alışverişinde bulundu.

ÇALIŞTAYLAR BİR YIL DEVAM EDECEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu yaptığı açıklamada, ”Geçmişten günümüze gelindiğinde artık ticarette oyunun kuralları değiştiğini görüyoruz. Globalleşen dünyada, artık hayatta kalabilmenin, başarıyı yakalayabilmenin koşullarının da değişmesiyle birlikte üyelerinin artan ve değişen rekabet koşullarında değişime ayak uydurmaları ve uyum sağlamaları amacıyla yürütülmekte olan KUYAP Projesi kapsamında önümüzdeki bir yıl süreyle birçok faaliyet gerçekleştireceğiz. Ulusal ve uluslararası uzmanlarımız ile birlikte birçok çalıştay düzenleyeceğiz.” dedi.

MURZİOĞLU’NDAN KUYAP’A SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI

Samsun firmalarının KUYAP Projesi’ne sahip çıkması ve en üst düzeyde fayda sağlaması gerektiğinin altını çizen Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, “Samsun TSO olarak hizmet odaklı yaklaşımımız çerçevesinde diğer hizmetlerimiz ile birlikte KUYAP kapsamında da firmalarımıza en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Üyelerimiz sadece yarım günlerini ayırarak sağlanan bu teknik destekten faydalanabileceklerdir.” diye konuştu. Üç günlük çalıştay, katılımcılara verilen katılım sertifikaları ile sonlandırıldı.

KATILIMCILARDAN ÜCRET ALINMIYOR

Gerçekleştirilen çalıştaylar firma sahipleri ve firmaların üst düzey yöneticileri olmak üzere iki farklı gruba yönelik olarak yürütülmektedir. Çalıştaylar kapsamında katılımcı firmalardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Yarım gün süreyle gerçekleştirilecek çalıştaylar sonucunda katılımcılara sertifika verilmektedir. KUYAP kapsamında gerçekleştirilecek çalıştaylara katılım için Samsun TSO bünyesinde KUYAP Ofisi ile irtibata geçmek yeterli olacaktır.

CİHAN

Yorumlar