Samsun’da çalınan motosiklet Çarşamba’da bulundu

Samsun'da Selahiye Mahallesi TOKİ konutlarında kapıcılık yapan 31 yaşındaki Ramazan Cömert’in 27 Haziran'da çalınan motosikleti 13 gün sonra Çarşamba Emniyeti tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.     Çalışan...

Google Haberlere Abone ol
Samsun’da çalınan motosiklet Çarşamba’da bulundu

Samsun'da Selahiye Mahallesi TOKİ konutlarında kapıcılık yapan 31 yaşındaki Ramazan Cömert’in 27 Haziran'da çalınan motosikleti 13 gün sonra Çarşamba Emniyeti tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

    Çalışan birinin iş eşyası nasıl onun için önemliyse motosikletinin de kendisi için eli ayağı olduğunu söyleyen Ramazan Cömert polise teşekkür etti. Cömert, "Allah Razı Olsun, ekmek teknemi geriye verdiler." dedi. 27 Haziran da çalışırken motosikletini park edip lavaboya gittiğini ve döndüğünde motosikletini bıraktığı yerde bulamadığını ifade eden Cömert, "O gün bugündür inanın 10 dakikalık bir işi 1 saatte yapıyordum. 13 gündür ne yediğimi ne içtiğimi bilmiyordum. Borçlarım vardı, kredi çekip borçlarımı ödedikten sonra kalan para ile de bu motosikleti almıştım. Motosikletimin bulunduğu haberini alınca hemen Samsun’dan Çarşamba’ya geldim. İftarımı Çarşamba’da açtım. Şimdi de motosikletimi arkadaşımla onun aracına yükleyip Samsun'a dönüyorum. Polise bu mübarek günlerde çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar