Samsun'da buruk 19 Mayıs töreni

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 95’inci yıl dönümü törenleri Soma’daki maden faciası nedeniyle buruk geçti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve iki izci ile birlikte anıta çelenk sundu. Daha sonra...

Google Haberlere Abone ol
Samsun'da buruk 19 Mayıs töreni

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 95’inci yıl dönümü törenleri Soma’daki maden faciası nedeniyle buruk geçti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve iki izci ile birlikte anıta çelenk sundu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törene katılanlara üzerinde 'Soma'lı kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz' yazılı siyah kokart dağıtıldı.

Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle ülke genelinde 3 günlük yas ilan edilmesinin ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması kapsamında Samsun’da bu yıl sadece çelenk sunumu yapıldı.

Öte yandan önceki yıllarda 19 Mayıs törenleri için yurdun dört bir yanından tur otobüsleriyle Samsun’a binlerce insan gelirken bu yıl az sayıda vatandaşın gelmesi dikkat çekti. CİHAN

Yorumlar