Samsun Valisi Aksoy Bafra muhtarlar dernek başkanını tebrik etti

Samsun’un Bafra ilçesinde yapılan bir etkinliğe katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Salih Zeki Nayır’a ve yönetimini tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi.Muhtarlar Derneği Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Samsun Valisi Aksoy Bafra muhtarlar dernek başkanını tebrik etti

Samsun’un Bafra ilçesinde yapılan bir etkinliğe katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Salih Zeki Nayır’a ve yönetimini tebrik edip çalışmalarında başarılar diledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nayır ise Vali Aksoy’un bu jestine teşekkür ederek, ’’Yönetimimde bulunan Cengiz Tan, Gökhan Özay, Fevzi Soylu, Hasan Özcan, Bülent Aşçı ve Murat Özyürek. Denetleme Kurulu Hasan Yavuz, Recep Koca ve Haydar Aşçı muhtarlarımla birlikte çalışmalarımıza hız vererek başladık. Bafra ilçesine bağlı 140 mahallenin muhtarı ile birlikte el ele vererek yaşadığımız doğduğumuz, doyduğumuz bu şehre çalışarak hizmet vererek borcumuzu ödeyeceğiz. Ve hizmet yarışı içerisinde olacağız. Birlikten güç doğar, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte, tüm kamu ve sivil toplum örgütlerimizle uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yine birlik ve beraberlik içerisinde, ekip arkadaşlarımla birlikte emanet verilen bu hizmet bayrağını daha yukarılara taşımak için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.’’ diyerek Vali Aksoy’a bilgi sundu.

CİHAN

Yorumlar