Samsun TSO’dan yargı mensuplarına hayırlı olsun ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Erol Tosun ve Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Samsun TSO’dan yargı mensuplarına hayırlı olsun ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Erol Tosun ve Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Aydın Özvatan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı iken HSYK’nın kararnamesi ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Erol Tosun ve Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı’ndan Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Ali Telli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samsun TSO Yönetimi ilk olarak Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erol Tosun, Samsun’a yabancı olmadığını belirterek, "Burada inşallah güzel hizmetler yapacağız. En geç önümüzdeki hafta içinde İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesinde inşa edilen yeni adliye sarayı hizmet binamıza taşınmış olacağız. Orada halkımıza daha rahat ve konforlu hizmet sunacağız. Şu anki hizmet verdiğimiz binamıza da ihtiyaç var. Şehrin ekonomik yapısını da düşünerek buraya da icra dairelerini ve denetimli serbestlik müdürlüğümüzü taşıyacağız. İcrada yeni bir sistemle yeni bir yapılanmaya giriliyor. Samsun pilot il seçildi. Yeni sistemde icra daireleri tek olacak. İcra dairelerinin her biri ne yaptığını bilecek. Ayrıca, önümüzdeki kasım ayı içinde de istinaf mahkemesini hizmete sokacağız." dedi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun’a yeni görevinde başarılar dileyen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samsun’un Türkiye’nin en yaşanabilir şehirleri arasında olduğunun altını çizen Murzioğlu, “Samsun sürekli büyüyen ve gelişen bir şehir. Sizlerin görevinizin kolay olmadığını da biliyoruz. Oda olarak tüm kurumlarla güzel diyaloglar içindeyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yine birlikte hareket edip, el ele vererek güzel kentimizi daha iyi noktalara çıkarmak için çaba harcayacağız.” diye konuştu.
Samsun TSO Yönetimi daha sonra, Samsun Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli’yi makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Murzioğlu, temennilerini burada da yineledi. Samsun Bölge İdaresi Mahkemesi Başkanı Ali Telli de ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirtti.
CİHAN

Yorumlar