Samsun TSO’dan Kanık’a hayırlı olsun ziyareti

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Hızır, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Kanık’a hayırlı...

Google Haberlere Abone ol
Samsun TSO’dan Kanık’a hayırlı olsun ziyareti

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Hızır, Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Kanık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Hızır, DSİ 17. Bölge Müdürlüğü görevinden DSİ 7. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Kanık’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Ahmet Kanık’a yeni görevinde başarılar diledi.

    MURZİOĞLU’NDAN DESTEK SÖZÜ

    DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nün kent adına yapacağı her çalışmaya destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Başkan Salih Zeki Murzioğlu, "Çarşamba ve Bafra gibi Türkiye’nin iki büyük ovasına sahip ilimiz, bulunduğu konum itibariyle DSİ’nin projeleri açısından büyük önem arz etmektedir. Bizler hizmet için buradayız. Samsun’da son yıllarda kurumlar arasında güzel bir birliktelik yakaladık. Oda olarak ortaya çıkan birlikteliği çok önemsiyoruz. Şehrimize yapılacak olan tüm çalışmalara her zaman tam destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz." diye konuştu.

    KANIK, YÜRÜTTÜKLERİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ise yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin su ve toprak kaynaklarını geliştirmekle yükümlü olan DSİ Genel Müdürlüğü’nün 26 bölgesinden biri olan 7. Bölge Müdürlüğü’nün çalışma alanının Samsun, Ordu, Sinop, Amasya ve Tokat illeri olduğunu hatırlatan Kanık, "Samsun her şeyiyle sürekli gelişen ve büyüyen potansiyeli yüksek bir şehir. Biz de tüm enerjimizle bu gelişmeye ve büyümeye katkı vermek için yetkimiz ve sorumluluklarımız çerçevesinde elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız." dedi. CİHAN

Yorumlar