Samsun TSO’dan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarını ziyaret ederek, yeni dönem görevlerinde başarılar diledi.

Google Haberlere Abone ol
Samsun TSO’dan belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarını ziyaret ederek, yeni dönem görevlerinde başarılar diledi.

TOBB yönetim kurulu üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun TSO yönetim kurulu üyeleri ve meclis divanı üyeleri, 30 Mart yerel seçimler sonrası yeniden göreve seçilen Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile yeni göreve seçilen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ı ayrı ayrı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerde konuşan TOBB yönetim kurulu üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun için yeni bir döneme girildiğini belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ortak paydalarının Samsun olduğuna vurgu yapan Murzioğlu, “Kentimize katma değer katan herkesin yanındayız. Eğer bir marka şehri olmak istiyorsak, bunun yolu birlik ve beraberliktir. Samsun, turizmden eğitime, sağlıktan tarıma, sanayiden lojistiğe kadar bir çok avantajı içinde barındıran çok yönlü bir kent. Biz de bu şehrin hizmetindeyiz. Hepimiz, aynı dili konuşuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Bunun gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Göreve başladıkları günden bugüne kadar en çok vurgu yaptıkları konuların başında, şehirdeki tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma kabiliyetini geliştirmek geldiğini ifade eden Başkan Murzioğlu, “Bunu da sağladığımız inancındayız. Seçimler artık geride kaldı. İnşallah hep birlikte el ele vererek, Samsun’u hedeflediğimiz noktaya getireceğiz. Her şey paylaşmaktan geçiyor. Türkiye ile birlikte Samsunumuzun da büyümesi, gelişmesi ve iş dünyamız ile hedeflenen 2023 vizyonuna yakışır proje ve hizmetlerle faydalı işler yapmak istiyoruz. İnşallah birliktelik temellerimizi daha da sağlamlaştırıp, şehrimizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Buna inancım tam.” dedi.

Belediye başkanları da Samsun TSO yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Murzioğlu’nun birlik ve beraberlik vurgusuna destek verdi.
CİHAN

Yorumlar