Samsun TSO, Kırkpınar başpehlivanı Atlı’yı altınla ödüllendirdi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Edirne’de yapılan 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde rakibi İsmail Balaban’ı mağlup...

Google Haberlere Abone ol
Samsun TSO, Kırkpınar başpehlivanı Atlı’yı altınla ödüllendirdi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Edirne’de yapılan 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde rakibi İsmail Balaban’ı mağlup ederek Başpehlivan olan Samsunlu güreşçi Fatih Atlı’yı makamında ağırlayarak altın hediye etti.

    Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Edirne’de yapılan 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde rakibi İsmail Balaban’ı mağlup ederek Başpehlivan olan Samsun Büyükşehir Belediye sporcusu Fatih Atlı’yı kabul etti. Antrenörü Bayram Ertan Samsun Büyükşehir Belediyesi Güreş Kulübü Koordinatörü Metin Çalışkan ile birlikte Samsun TSO’yu ziyaret eden Fatih Atlı, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz ve Mustafa Kemal Şahin Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Bülbüloğlu, Ayhan Çakır ve Oğuzhan Serinkaya ile Oda Genel Sekreteri Süleyman Karabük tarafından karşılandı.

    MURZİOĞLU ALTIN KEMER SÖZÜ ALDI

    Ziyarette Başpehlivan Fatih Atlı, zorlu rakiplerini geride bırakarak Kırkpınar’da kazandığı altın kemeri Başkan Salih Zeki Murzioğlu’nun boynuna taktı. Başkan Salih Zeki Murzioğlu ve Fatih Atlı, altın kemer ve kupayla birlikte objektiflere poz verirken, ortaya da güzel görüntüler çıktı. Bu arada Başkan Murzioğlu, başarısından dolayı kutladığı Fatih Atlı’dan altın kemeri üç kez üst üste kazanarak Samsun’a temelli getirmesi için söz aldı.

    "SAMSUN GÜREŞE SEVDALI BİR KENTTİR"

    Samsun’un bir spor kenti olduğunu belirten Başkan Murzioğlu, "Samsun, tarih boyunca önemli sporcuları ve güreşçileri yetiştirmiş bir şehir. Samsun güreşe sevdalı bir kenttir. Fatih Atlı kardeşimizin dünyada önemli bir yere sahip Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde tüm rakiplerini geride bırakarak altın kemere ulaşması kentimizde büyük mutlulukla karşılanmıştır. Şehrimizin gururu başpehlivanımız Fatih Atlı’yı ve bu başarı da emeği geçen tüm ekibini canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

    ATLI: DAHA HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIM

    Konuşmaların ardından ise Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Fatih Atlı ve antrenörü Bayram Ertan’a altın hediye etti. Yaşının daha genç olduğunu belirten Fatih Atlı, “Daha henüz yolun başında sayılırım. Altın kemerin ilkini aldım. Daha yaşım genç. Aldığım altın kemer yedi aylık bir çalışmanın karşılığı. Altın kemeri üç kez üst üste alarak ebedi sahibi olmak en büyük hedefim. İnşallah Allah’ın izniyle de bunu başaracağım.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar