Samsun MYO 10 bölümde 500 öğrenci mezun etti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu (MYO) mezuniyet töreni, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapıldı. 10 bölümden 500 öğrencinin mezun olduğu törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, Samsun MYO Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Samsun MYO 10 bölümde 500 öğrenci mezun etti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu (MYO) mezuniyet töreni, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapıldı. 10 bölümden 500 öğrencinin mezun olduğu törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, Samsun MYO Müdürü Doç. Dr. Hanife Saraçoğlu, üniversite protokolü, aileler ve öğrenciler katıldı.

Tören, okul birincisi Aslı Gökdağ’ın açılış konuşması ile başladı. Başarıyı elde etmesinde katkısı olan öğretmenlerine ve ailesine teşekkür eden Gökdağ, “Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen 2 yıllık üniversite hayatımız göz açıp kapayıncaya kadar geçti ve şimdi bizler, yaşamımızın hiç unutulmayacak bir dönemini noktalamaktayız. Bu süreçte kendi çabalarımızın yanında kıymetli hocalarımızın ve ailelerimizin sonsuz ilgi ve desteklerini göz ardı edemeyiz. Bütün öğrenci arkadaşlarım adına bizlerden alakalarını esirgemeyen hocalarımıza ve ailelerimize sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

Samsun MYO Müdürü Doç. Dr. Hanife Saraçoğlu ise“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin erdemli, bilimin ve aklın yol göstericiliğinden ayrılmadan sağduyulu bireyler olarak yetiştirmenin ve yeni yaşamlarına uğurlamanın gururunu, mutluluğunu ve aynı zamanda hüznünü bir arada yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler, Samsun Meslek Yüksekokulu her zaman yuvanız olsun. Sizleri en iyi şekilde yetiştirmeye çalışan değerler öğretim elemanlarımız ile birlikte beklentimiz sadece başarınızdır. Yolunuz açık olsun.” diye konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez de “10 bölümden mezun olan öğrencilerimiz hayatta yeni bir başlangıç yapmaktadırlar. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Bahtınız açık olsun.” dedi.

Protokol üyelerinin mezun olan öğrencilere başarı belgelerini ve hediyelerini vermesi ile devam eden tören, öğrencilerin kep atmalarıyla sona erdi. CİHAN

Yorumlar