Samsun Kasaplar Odası Başkanı Şen, yeniden başkan seçildi

Samsun Kasaplar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısında delegelerin oyunu alarak güven tazeleyen Ömür Şen, "Samsun'un en büyük sıkıntısı merkezde mezbahane olmayışıdır.

Google Haberlere Abone ol
Samsun Kasaplar Odası Başkanı Şen, yeniden başkan seçildi

Samsun Kasaplar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısında delegelerin oyunu alarak güven tazeleyen Ömür Şen, "Samsun'un en büyük sıkıntısı merkezde mezbahane olmayışıdır." dedi.

    Samsun Kasaplar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin Konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

    Toplantıda, Samsun Kasaplar Odası Ömür Şen'in divan başkanlığına sunduğu tek liste ile seçime gidildi. Delegelerin oyunu alan Şen, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Açıklamada bulunan Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, "Samsun merkezinin en büyük sıkıntısı mezbahane olmayışıdır. 3 kasabın olduğu ilçede mezbahane var, 130 kasap olan yerde mezbahane yok. Kenar mahallede adam kaçak kesim yapıyor etleri vatandaşa satıyor, sahip çıkan yok. Herkes bu sorunu biliyor. Hedefimiz mezbahane yaptırmaktır. Önümüzdeki dönemde ayrıca odamıza mülk ve araba alma hedefindeyiz. Yerel yönetimlerden bize destek olmalarını istiyoruz "dedi.

    Samsun Kasaplar Odası Başkanlığı'nın seçimden sonra yönetim kurulu asil üyeleri şu şekilde oluştu: "İmdat Yıldırım, Mustafa Pamuk, Mustafa Şen, Bülent Aydın, Özel Şen, Murat Özçekiç." CİHAN

Yorumlar