Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde devir teslim töreni

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine iki yıl önce atanan ve son değişikliklerde Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla görevinden alınan Dr.

Google Haberlere Abone ol
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde devir teslim töreni

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine iki yıl önce atanan ve son değişikliklerde Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla görevinden alınan Dr. Mustafa Cora, görevini Aytekin Girgin’e devretti.

Görev değişimi nedeniyle makamda yapılan devir teslim töreninde duygu dolu anlar yaşayan Cora, " Samsun’da görev yaptığı süre boyunca elimizden geldikçe ilimiz ve insanımız için çalışmaya gayret ettik. Umarım faydalı olmuşuzdur. Bu arada tüm insanlarımızın, hem çalışanımızı hem Samsun halkımızın hak ve hukukunu özelikle koruma üzerine titrediğimi peşinen söylemek isterim. Bu anlamda tüm Samsunlulara hakkımı helal ediyor, onların da bana haklarını helal etmelerini istirham ediyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum. Arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi. Devir teslimin ardından yeni müdür Girgin ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Mustafa Cora’yı bina dışına kadar çıkarak uğurladı.

AYTEKİN GİRGİN KİMDİR?

1971 yılında Aksaray´da doğdu.İlk, orta ve lise eğitimini Aksaray´da tamamladı. Niğde Eğitim Yüksekokulunu ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Öğretmenliğe 1991 yılında Ağrı ilinde başladı. Ağrı ve Aksaray illerinin çeşitli okullarında öğretmenlik ve yöneticilik görevleri ve Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 11 Haziran 2008 tarihinde Çorum İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
CİHAN

Yorumlar