Samsun Feza Berk Liseleri 'İngilizce Şöleni'nde bilgi ve becerilerini sundu

Samsun Feza Berk Liseleri İngilizce Zümresi'nin hazırlamış olduğu English Fair isimli İngilizce Şöleni Fuarı öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Fuarda, öğrenciler yıl boyunca kendi hazırladıkları İngilizce proje ve...

Google Haberlere Abone ol
Samsun Feza Berk Liseleri 'İngilizce Şöleni'nde bilgi ve becerilerini sundu

Samsun Feza Berk Liseleri İngilizce Zümresi'nin hazırlamış olduğu English Fair isimli İngilizce Şöleni Fuarı öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Fuarda, öğrenciler yıl boyunca kendi hazırladıkları İngilizce proje ve oyunları sundu.

Açılışını Feza Berk Liseleri Müdürü Murat Yücel'in gerçekleştirdiği organizasyonda öğrenciler ve katılımcılar eğlenceli vakit geçirdi. Murat Yücel, geleneksel hale gelen İngilizce fuarını çok beğendiklerini bu organizasyonun dil eğitimindeki önemine dikkat çekti. "Yapılan organizasyon öğrencilerin İngilizce'yi öğrenmelerinde ve öğrendiklerinin kalıcı olmasında çok faydalı olmakta." diyen Yücel, "Organizasyonda yıl boyunca en az 10 İngilizce kitap okuyan her öğrenciye Oxford Yayınevi işbirliğiyle sertifika verileceğinin altını çizdi.

Sertifikaları Oxford yayınevi yazarlarından Nicola Karen Salmon'un elinden alan öğrenciler İngilizce kitap okumanın İngilizce bilgilerini geliştirdiğini ifade etti.

CİHAN

Yorumlar