Samsun Emniyeti uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Gençleri uyuşturucu batağından kurtarmak ve uzak tutmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son yaptıkları operasyonda uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı. Kaçakçılık ve Organize...

Google Haberlere Abone ol
Samsun Emniyeti uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Gençleri uyuşturucu batağından kurtarmak ve uzak tutmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son yaptıkları operasyonda uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerinin il genelinde uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapmış oldukları çalışmalarda; İlkadım ilçesinde uyuşturucu madde kullanan ve satışı yapan 1 şahsa ait 3 ayrı ikamette yapılan aramalar sonucunda toplam 24.40 gram sentetik kannobinoid (bonzai) maddesi, 9 adet ecstasy hap, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait şarjör, 17 adet mermi, 1 adet otomatik av tüfeği, 1 adet pompalı av tüfeği, 21 adet fişek tabir edilen satışa hazır esrar maddesi, 2 kök kenevir bitkisi, 11 gram esrar maddesi ile 3 adet yarı içilmiş esrarlı sigara ele geçirildi.

Operasyonda olay şüphelisi 1 şahıs gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

CİHAN

Yorumlar