Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi son toplantısını yaparak dağıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi yerel seçimler öncesi son toplantısını Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi son toplantısını yaparak dağıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi yerel seçimler öncesi son toplantısını Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleştirdi.

Yerel seçimler öncesi 5 yıllık görevini dolduran Büyükşehir Belediye Meclisi son kez toplandı. Komisyondan gelen gündem maddelerinin oylanmasının ardından kapanış konuşması yapan Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, "5 yıllık dönemde güzel çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Bu şehirde yapılan hizmetlerde hepimiz iyi niyetimizi ve samimiyetimizi göstererek zaman zaman aynı noktada buluştuk, bazen ise karşıt görüşler oldu. Ama birbirimize olan saygımızı yitirmeden şehrimiz için kararlarımızı verdik. Mecliste görev yaptığım tüm arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşantılarından başarılar diliyorum." dedi.

Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Hayri Erdönmez, "Samsun'un imar edilmesinde ve yaşanabilir şehir olmasında beş yılı tükettik. Bu hizmetler bizim Samsun'a verdiği emektir ve Samsun halkının bize verdiği yetkiyi kullanmasıdır ve bize verilen yetkinin doğru yerde kullanıldığını umuyorum. Bizimle görev yapan Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere tüm arkadaşlara bundan sonraki siyasi ve özel hayatlarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

AK Parti Tekkeköy Belediye Meclis Üyesi Necip Çift, "Geriye dönüp baktığımızda Samsun'da önemli projelerin altına imza attık. Umuyorum bezden sonra gelecek arkadaşlarda Samsun için önemli projelere imza atarlar. Ben tüm arkadaşlara hakkımı helal ediyorum. Onların da bana haklarını helal etmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi FerideTosun "5 yıl çok çabuk geçti. Bu dönem zarfında ara sıra tartıştık. Ama hepimizin ortak paydası kamu yararı ve Samsun'du. Ben mecliste bayan sayısının daha fazla olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

MHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Kola da "5 senedir bu mecliste görev yaptık. Bu zaman zarfında üzüldüğümde, kırıldığımda oldu. Ama benim burada söylediklerim ve yaptıklarım hiçbir zaman siyaseten olmadı. Ben hem kendimi hem de meclisi korudum. Gövdemizi koymamız gereken yerde de taşın altına koyduk." diye belirtti. Konuşmaların ardından görevleri sona eren meclis üyeleri hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar