Samsun Bakkallar Odası Başkanı Güler, güven tazeledi

Samsun Bakkallar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Hacı Eyüp Güler tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Google Haberlere Abone ol
Samsun Bakkallar Odası Başkanı Güler, güven tazeledi

Samsun Bakkallar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Hacı Eyüp
Güler tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

    Samsun Bakkallar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısı, Samsun Şehir Kulübü'nde gerçekleştirildi.Toplantıya oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantının başında konuşan Samsun Bakkallar Odası Başkanı Hacı Eyüp Güler, senelerdir çıkarılamayan perakende yasasının bu sene çıkarılacağı konusunda umutlu olduğunu söyledi. Perakende yasasının çıkmasını küçük esnafın ümitle beklediğini söyleyen Güler,"Yasanın bu sene çıkacağını umuyoruz. Perakende yasası çıktığı zaman bakkal esnafının bir ölçü rahatlayacağını beklemekteyiz. Yasanın çıkmaması en önemli sorunumuzdur. Bu sorun hükümetin çözeceği problemdir, kolay bir problemde değildir "dedi.

    Konuşmanın ardından Samsun Bakkallar Odası Başkanı Hacı Eyüp Güler'in divan başkanlığına
sunduğu tek liste ile seçime gidildi. Delegelerin oyunu alan Güler güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Seçim sonrası Samsun Bakkallar Odası Başkanlığı yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: "Şevki Akgün, Umur Engin Murzuoğlu, Yüksel Çakmaker, Ayhan Kefeli, Nazım Katırcı, Fatih Güven, Nazım Yazıcılar, Burhan Çelikcan."
CİHAN

Yorumlar