Şampiyonlardan Başkan Akgül'e destek

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, aralarında Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu, Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi M.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyonlardan Başkan Akgül'e destek

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, aralarında Olimpiyat Şampiyonu Milli Halterci Halil Mutlu, Olimpiyat Şampiyonu Güreşçi M. Akif Pirim, Milli güreşçiler Yaşar Kale, Ziya Kaya, Kaplan Yapar, Fezayir Tatlıdil ve Milli halterciler Muharrem Süleymanoğlu ile Osman Vural'ın da bulunduğu şampiyon sporcuları makamında ağırladı.
Amatör Sporcular ve Spor Adamları Dernek Başkanı Ensar Kurt ile birlikte ziyarete gelen milli sporcular, Başkan Akgül'ü adaylığından dolayı kutladı.

Spor tesislerinin ilçenin kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağını belirten Akgül, spor tesislerinin yalnızca bugüne değil, geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu söyledi. İlçede hayata geçen spor tesislerinin Başkent’e de hitap ettiğini belirten Akgül, "Türk sporu ve sporcusunun ulusal ve uluslar arası müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için, işin temeli olan amatör spora gerekli önemi vermeliyiz. Biz sporun ve sporcunun yanındayız, tesislerimizle geleceğe yatırım yapıyoruz" dedi.

Amatör sporun yanında gençlerin spor yapmalarına verilen önem ve ilçede hayata geçen spor tesislerini yakından takip ettiklerini belirten konuklar da ilçede 5 yılda gerçekleştirilen spor yatırımının tarihinde görülmemiş bir hizmet olduğunu değerlendirdi. CİHAN

Yorumlar