SAMEDER, aile hekimlerini piknikte buluşturdu

Her yıl farklı bir etkinlikle ve farklı bölgelerde üyelerini piknikte bir araya getiren Adana Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) bu defa 'Karaisalı-Karapınar' mevkiini piknik için seçti. Karaisalı Belediyesi'nin yaptığı Karapınar parkındaki...

Google Haberlere Abone ol
SAMEDER, aile hekimlerini piknikte buluşturdu

Her yıl farklı bir etkinlikle ve farklı bölgelerde üyelerini piknikte bir araya getiren Adana Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) bu defa 'Karaisalı-Karapınar' mevkiini piknik için seçti. Karaisalı Belediyesi'nin yaptığı Karapınar parkındaki piknikte aile hekimi ve SAMEDER üyeleri buluştu.

    SAMEDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Önem, bugüne kadar üyeleri için birbirinden güzel ve anlamlı konferans, seminer, gezi ve piknikler tertiplediklerini söyledi. Üyelerinin desteğiyle yurt içi ve yurt dışında pek çok sağlık taraması yaptıklarını anlatan Önem, "Sağlık camiasında tüm gün yoğun çalışan aile hekimlerinin biraz olsun aileleriyle güzel bir piknik geçirmelerini sağlamak istedik. Eşleri, çocukları ve akrabalarıyla ailecek huzurlu,mutlu ve eğlenceli bir piknikte buluşmalarını sağladık." dedi.

    Piknikte çeşitli yarışmalar yapılırken büyükler ve çocuklar mendil kapmaca, halat çekme, çuval yarışı yaptı. Özellikle büyüklerin yaptığı çuval yarışması çekişmeli ve heyecanlı geçti. Yarışmalarda birinci olanlara çeşitli hediyeler verildi.

CİHAN

Yorumlar