SAMED üyeleri Aktif Eğitimciler Sendikası'nı ziyaret etti

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) Başkanı Muhsin Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.Misafirlerine çok amaçlı hizmet binasını tek tek gezdiren Şube Başkanı Sefa Zor, “Çalışmalarımızı...

Google Haberlere Abone ol
SAMED üyeleri Aktif Eğitimciler Sendikası'nı ziyaret etti

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) Başkanı Muhsin Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Aktif Eğitimciler Sendikası Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

Misafirlerine çok amaçlı hizmet binasını tek tek gezdiren Şube Başkanı Sefa Zor, “Çalışmalarımızı tüm paydaşlarımızla işbirliği ve dayanışma ruhuyla yürüteceğiz. Yeni nesil sendikacılık hedefleri yolunda tüm yerel bürokrat ve sivil toplum kuruşlarıyla ortak paydalarda birlikte hareket edeceğiz. Eğitim-öğretim adına iyi ve güzel olan, ilkelerimizle çelişmeyen her türlü çalışmada bu çalışmalara katkı sağlayacak tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliğine açık olacağız.” dedi.

“Ülkemizin aydınlık yarınları için bizim de söyleyeceklerimiz, yapacaklarımız var” diyen ve aynı duygu düşünceleri paylaşan dostlarla ortak noktalarda buluşmak için kurulduklarının altını çizen Zor, SAMED başkanı ve tüm üyelerini misafir etmekten onur duyduklarını belirtti.

Yapılan sendikal çalışmalar ve üyeleriyle yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Zor; memurların ekonomik, sosyal hak ve çıkarlarının korunması ve geliştirilmesi adına SAMED ile birlikte hareket etmekten sevinç duyacaklarını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar