Samanyolu’ndan sporda büyük başarı

Özel Samanyolu Anadolu Lisesi Basketbol Takımı Gümüşhane’de yapılan bölge grup elemelerinde Ardahan, Bayburt ve Gümüşhane temsilcilerini yenerek birinci olmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Samanyolu’ndan sporda büyük başarı

Özel Samanyolu Anadolu Lisesi Basketbol Takımı Gümüşhane’de yapılan bölge grup elemelerinde Ardahan, Bayburt ve Gümüşhane temsilcilerini yenerek birinci olmayı başardı. Maç lig usulü yapıldı. 11 takımın katıldığı elemelerde Samanyolu Koleji tüm rakiplerini farklı skorlarla yenerek büyük başarıya imza attı. Bununla takım yapılacak olan, Türkiye yarı final elemelerine katılmaya hak kazandı.
Öte yandan Samanyolu Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı Sakarya’da yapılan Türkiye şampiyonasında 4.cü olurken, Samanyolu Batıkent Kız Lisesi Takımı da 5.ci olmayı başardı. Takımlar daha önce Ankara’da yapılan bölge elemelerinde birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardı.

MASA TENİSİ ŞAMPİYONASINA SEÇİLDİ

Özel Samanyolu Masa Tenisi Takımı sporcusu Zabit Kürşad Çağlayan, Dünya Masa Tenisi Şampiyonasına seçildi. Türkiye’yi temsil edecek olan Kürşad’ın daha önce Avrupa ve Dünya şampiyonluğu da bulunuyor.

CİHAN

Yorumlar