Samanyolu öğrencisine Piri Reis ödülü

Piri Reis’in Haritasının 500. Yıldönümü dolayısıyla UNESCO tarafından 2013 yılının 'Piri Reis Yılı' ilan edilmesi dolayısıyla düzenlenen başarı temalı slogan ve afiş yarışmasında Özel Samanyolu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Burak Özdemir 'İmkânsızı mümk.

Google Haberlere Abone ol
Samanyolu öğrencisine Piri Reis ödülü

Piri Reis’in Haritasının 500. Yıldönümü dolayısıyla UNESCO tarafından 2013 yılının 'Piri Reis Yılı' ilan edilmesi dolayısıyla düzenlenen başarı temalı slogan ve afiş yarışmasında Özel Samanyolu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Burak Özdemir 'İmkânsızı mümkün kılan tek güç, hayaldir' sloganıyla 3. oldu.

Yenimahalle Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül törenine Burak Özdemir, danışman öğretmeni Mustafa Şahin ve ekip arkadaşları Edip Han Okyay ve Ahmet Efe Ekici ile birlikte katılarak 3.'lük ödülünü aldı. Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Liseleri bünyesinde faaliyet gösteren Samanyolu Yazarlık Okulu öğrencisi olan Burak Özdemir başarısının sırrını söyle açıkladı: “Üç arkadaş olarak yarışmaya hazırlandık. Ben, Ahmet Efe Ekici ve Edip Han Okyay. Bu yarışmaya hazırlanırken ekibimize Edip Han başkanlık yapmıştı. Üçümüz de birer sloganla katılmıştık. Ödül, yarışmaya benim gönderdiğim slogana nasip oldu. Aslında ekip olarak başardık diyebiliriz.”
CİHAN

Yorumlar