Samanyolu masa tenisinde Ankara birincisi oldu

Ankara Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası sonuçlandı. Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi takımı 78 okul içinden il birincisi olmayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
Samanyolu masa tenisinde Ankara birincisi oldu

Ankara Liseler Arası Masa Tenisi Turnuvası sonuçlandı. Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi takımı 78 okul içinden il birincisi olmayı başardı. Turnuvada Aydınlık Evler E.M.L ikinci, Özel Türk Yurdu Okulları üçüncü, Polis Koleji dördüncü oldu.
Mamak Spor Salonu'nda yapılan masa tenisi müsabakalarına 78 okuldan 312 öğrenci katıldı. Çekişmeli anların sahne olduğu müsabakada öğrenciler ter döktü. Genç erkekler kategorisinde birinciliği elde eden Samanyolu Lisesi, bölge elemelerinde Ankara’yı temsil etmeye hak kazandı. Samanyolu Lisesi öğrencileri, bölge elemelerinde de birinci olmak istediklerini ve Türkiye elemelerine katılmayı hedeflediklerini ifade etti. Öğrenciler okulun kendilerine sağladığı fiziki imkânlar ve hocalarının ilgilenmesinin başarılarında etkili olduğunu kaydetti.

YILMAZ: MÜSABAKALARDA EN ÖNDE OLMAYI HEDEFLİYORUZ

    Samanyolu Eğitim Kurumlarının Bilim Olimpiyatları başarısının yanında spora da önem veren bir okul olduğunu belirten Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, “Spor müsabakalarında en önde olmayı hedefleyen okulumuz, yetenekli öğrencileri Türk sporuna kazandırmayı amaçlamaktadır.” dedi. Hakan Yılmaz, masa tenisi turnuvasında birinci olmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri de tebrik etti.
CİHAN

Yorumlar