Samanyolu Gülbahar Ortaokulu öğrencileri Avrupa'yı gezdi

Eskişehir Samanyolu Gülbahar Ortaokulu öğrencileri 4 ülkeyi kapsayan bir Avrupa gezisi gerçekleştirdi. 23 öğrenci ve 3 öğretmen eşliğinde yapılan gezide öğrencilerin Avrupa kültürünü ve tarihini yakından tanıma imkanı oldu. Eskişehir...

Google Haberlere Abone ol
Samanyolu Gülbahar Ortaokulu öğrencileri Avrupa'yı gezdi

Eskişehir Samanyolu Gülbahar Ortaokulu öğrencileri 4 ülkeyi kapsayan bir Avrupa gezisi gerçekleştirdi. 23 öğrenci ve 3 öğretmen eşliğinde yapılan gezide öğrencilerin Avrupa kültürünü ve tarihini yakından tanıma imkanı oldu.

Eskişehir Samanyolu Gülbahar Ortaokulu Müdürü Hatip Köroğlu, Brüksel, Paris, Amsterdam ve Köln'ü kapsayan bir gezi gerçekleştirdiklerini belirtti. Avrupa şehirlerinin tarihi yapıları ve turistik yerlerinin yakından görme imkanı bulduklarını vurgulayan Köroğlu, Türk kolejlerini de ziyaret ettiklerini de aktardı. Köroğlu, şunları dedi: "Bu yıl çok sayıda Yurt içi ve yurt dışı gezisi gerçekleştirdik. Bu son yapılan gezi ise 26 kişiyle gerçekleştirdi. Bu 4 ülkelik bir yurt dışı gezisi için çok önemli bir rakam. Bu tür gezi ve sosyal faaliyetlerde bundan sonra da Eskişehir'de sıkça adımızdan bahsettireceğiz."

CİHAN

Yorumlar