Samanyolu, Başkent'te 33’üncü okulunu açtı

Samanyolu Eğitim Kurumları, Başkent Ankara’da 33’üncü okulunun açılışını yaptı. Hayırseverlerin katkıları ile inşa edilen okul, öğrencilere; modern eğitim ortamları ile son teknolojinin bütün imkanlarını sunacak. 10 bin metre kapalı...

Google Haberlere Abone ol
Samanyolu, Başkent'te 33’üncü okulunu açtı

Samanyolu Eğitim Kurumları, Başkent Ankara’da 33’üncü okulunun açılışını yaptı.

Hayırseverlerin katkıları ile inşa edilen okul, öğrencilere; modern eğitim ortamları ile son teknolojinin bütün imkanlarını sunacak.

10 bin metre kapalı alan üzerine kurulu olun okul bünyesinde; 3 laboratuvar, 8 özel derslik, 1 yemek salonu, 1 kafeterya, 1 kapalı spor salonu, 1 halı saha, 1 basketbol sahası, 1 konferans salonu bulunuyor.

Açılış törenine, Bağımsız Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım, MEB Yurtdışı Eğitim Öğretim eski Genel Müdürü Aysal Aytaç, Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, MHP Polatlı İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, Eskişehir Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Salih Gökçe, Polatlı Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Uysal, Polatlı İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Hasdoğan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bağımsız Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım, zaman zaman sıkıntılı dönemlerden geçildiğini, böyle zamanlarda yapılması gereken en güzel şeyin okullar açmaya devam etmek olduğunu söyledi.

Yıldırım, okulların ve kurumların başarısının sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada bilindiğini belirtti.

Samanyolu Eğitim Kurumları'nın olduğu yerlerde başarısı ile kendisini ispat ettiğini olduğunu vurgulayan Dr. Hasan Hami Yıldırım, “Bu okullarda, sadece Polatlı’da değil, Türkiye’de değil, bütün dünyada; kendisine, ailesine, toplumuna, milletine, hatta bütün insanlığa faydalı gençler yetiştiriliyor. Tarihine, bugününe, yarınına güzel bakan, etrafına güzel bakan, güzel gören nesiller yetiştiriliyor. İnşallah bu hizmetler devam eder. İnşallah yeni okullar açılmaya devam eder. Bu milletini geleceğine güzel yatırımlar yapılmaya devam eder.” dedi.

Bu kurumların meydana gelmesinde kiminin dua, kiminin omuz verdiğini, kiminin alın teri, kiminin de maddi destek verdiğini anlatan MEB Yurtdışı Eğitim Öğretim eski Genel Müdürü Aysal Aytaç, “Bu kurumlar olmadığı takdirde ülkemizin karabulutlarla kaplı olacağını herkesin bilmesinde ve öğrenmesinde fayda olduğuna kanaatindeyim. Bu karabulutların defi, ülkemizin sağlık, sıhhat içinde yarınlara hazırlanması da bir taraftan devletimizin bir taraftan da bu kurumların gayreti ile enerjisi ile heyecanı ile yetişen yeni nesil inşallah geleceğin Türkiye’sini çok daha güzel günlere kavuşturacak ve ulaştıracaktır. Bunu da Allah’ı bir bildiğimiz gibi inanıyoruz.” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Akdeniz, Samanyolu Eğitim Kurumları'nın eğitime ve Polatlı’ya yaptığı katkının inkar edilemeyeceğini dile getirdi.

Özel Polatlı Samanyolu İlk ve Ortaokul Müdürü Hasan Can, 1990’lı yıllardan bugüne kadar hamiyetperver, fedakar eğitim gönüllüsü hemşerilerimizin gayretleri ile Polatlı insanına hizmet etmek için başlayan eğitim seferberliğine bir tuğla daha konulduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından okul öğrencileri tarafından hazırlanan, şiir dinletisi, halk oyunları gösterisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

CİHAN

Yorumlar