Saltukova Lisesi'nin eski mezunları yıllar sonra bir araya geldi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesindeki Saltukova Lisesi eski mezunları, yıllar sonra bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Saltukova Lisesi'nin eski mezunları yıllar sonra bir araya geldi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Saltukova beldesindeki Saltukova Lisesi eski mezunları, yıllar sonra bir araya geldi. Lisenin fizik öğretmeni Nafi Çağlar, 1991 ve 1996 yıllarında Saltukova Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerini bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Okul kantininde buluşan eski mezunlar ve öğretmenler, yıllar sonra birbirlerini görmenin heyecanını yaşadı. Organizasyonu düzenleyen Nafi Çağlar, “Bugün burada bir arada bulunmamızın sebebi, 1991 ve 1996 Çaycuma Saltukova Lisesi mezunlarını bir araya getirmek. Ayrıca, bu yıllarda da okulumuzda öğretmenlik yapan arkadaşlarımızla da bugün bir araya geldik. Bu buluşma için yaklaşık 10 yıldır çalışıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına dağıldık. Ama hiç bir zaman birbirimizle irtibatı koparmadık. Toparlamamız zaman aldı. Bundan sonraki toplantılarımızda bütün mezunları içerecek şekilde bir çalışma yapmak istiyoruz. Bu bir başlangıçtır." dedi.

Ayrıca, 31 Ağustos 2014 tarihinde de ailelerle geniş kapsamlı bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade eden Çağlar, bu tür dayanışmayı kurumsal hale getirmek için Satukova Lisesi Derneği kurulmasını düşündüklerini kaydetti.

Eski mezunlardan muhasebeci Eray Yirmibeş, "Bizi yıllar sonra bir araya getiren Nafi hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Geçmişimizi hatırlayıp muhasebe yapmazsak gelecekte başarılı olmamız mümkün değil. Etkinliğe katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." diye konuştu. Saltukova Lisesi fizik öğretmeni Nafi Çağlar, çıkarmış olduğu son kitabını da arkadaşlarına imzalayarak hediye etti.
CİHAN

Yorumlar