Salihli TSO’dan Tatvan’a ziyaret

Manisa’nın Salihli ilçe Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve üyeleri hem ziyaret hem de ticaret amacıyla Bitlis’in Tatvan ilçesine ziyarette bulundu. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri olarak ilçeye gelen Salihli TSO yönetim kurulu...

Google Haberlere Abone ol
Salihli TSO’dan Tatvan’a ziyaret

Manisa’nın Salihli ilçe Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve üyeleri hem ziyaret hem de ticaret amacıyla Bitlis’in Tatvan ilçesine ziyarette bulundu.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri olarak ilçeye gelen Salihli TSO yönetim kurulu ve üyeleri ilk olarak ilçede ki kurumlara ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Tatvan Kaymakamlığı, Tatvan Belediyesi ve Tatvan TSO’yu ziyaret eden 45 kişilik Salihli TSO yönetim kurulu ve üyeleri 2 gün boyunca kalacakları Bitlis’te hem ziyaret, hem ticaret, hem kültür gezisi hem de incelemelerde bulunacak.

Gün içerisinde ziyaretlerde bulunan Salihli TSO yönetim kurulu ve üyeleri akşam ise Tatvan TSO tarafından verilen yemeğe katıldı. Tatvan’da ki bir restorantta verilen yemeğe katılan Salihli TSO yönetim kurulu ve üyeleri yemekten sonra yaptıkları konuşmalarda Bitlis’te olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Dışarıdan hep bölgenin kendilerine farklı anlatıldığını ve kendilerinin ise bölgeyi hep farklı olarak zihinlerinde canlandırdıklarını belirten Salihli TSO yönetim kurulu ve üyeleri Bitlis’e geldikten ve gerek Bitlis’i ve gerekse Bitlislileri tanıdıktan sonra bölgeyle ilgili olan tüm olumsuz fikirlerinin değiştiğine dikkat çekti. Bitlis’in ve Bitlislilerin artık kendileri için kardeş şehir olduğunu kaydeden Salihli TSO üyeleri, Tatvan TSO üyeleriyle birlikte barış ve kardeşlik şarkıları da seslendirmeyi ihmal etmedi.

Düzenlenen yemekli programda konuşan Salihli TSO Başkanı İbrahim Yüksel, Tatvan’da olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini en iyi şekilde misafir eden Bitlislilere teşekkür etti. Bitlis ve ilçelerinde 2 günlük bir programları olacağını kaydeden Başkan Yüksel, “Salihli TSO olarak her yıl belli aralıklarda belli illere ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu defa ki gezimizde gerek önceki dönem Bitlis Valisi Veysel Yurdakul’un daveti ve gerekse üyelerimiz arasında daha önce burada bulunan yada buralı olan üyelerimizin olması hasebiyle bu defa burayı seçtik. Tatvan ilçesine 45 kişilik bir ekiple geldik. Bitlis’te 2 gün boyunca hem ziyaret, hem ticaret, hem kültür gezisi hem de incelemelerde bulunacağız. Bu programın bizler için oldukça olumlu geçeceğine inanıyorum. Bizleri bu iki gün boyunca yalnız bırakmayan tüm kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Tatvan TSO Başkanı Bilal Dağdağan ise, Salihli TSO’yu misafir etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Bölgenin yatırım için son derece elverişli olduğuna dikkat çeken Başkan Dağdağan, yatırımcıları yatırım yapmak üzere Bitlis’e beklediklerini ifade etti.

Düzenlenen programa Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun, Tatvan Kaymakam Vekili ve Bitlis Vali Yardımcısı Serdar Aslantaş, Tatvan Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Kırtıl, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Servet Avcı, Bitlis Genç İş Adamları Derneği Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin, Tatvan ve Salihli ilçe TSO yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. CİHAN

Yorumlar