Salih Kapusuz: Baykal'ın kasetlerini Kılıçdaroğlu'na sormak gerekiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Deniz Baykal'ın gizlice çekilmiş görüntülerinin medyaya servis edilmesi talimatını verdiği iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin, "Suç unsurunu CHP yanlış yerde arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Salih Kapusuz: Baykal'ın kasetlerini Kılıçdaroğlu'na sormak gerekiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Deniz Baykal'ın gizlice çekilmiş görüntülerinin medyaya servis edilmesi talimatını verdiği iddia edilen ses kayıtlarına ilişkin, "Suç unsurunu CHP yanlış yerde arıyor. Eğer bir suçlu arıyorlarsa o koltukta oturan Sayın Kılıçdaroğlu’na bu soruyu sormak gerekiyor." dedi.

    Kapusuz, AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Gökçek'in düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın, Deniz Baykal'ın gizlice çekilmiş görüntülerinin medyaya servis edilmesi talimatını verdiği iddia edilen ses kayıtlarına hakkında konuştu.

    İddialar karşısında, suçlunun yanlış yerde arandığını söyleyen Kapusuz, kasetlerin yayınlanmasından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tuttu. Kapusuz, "Eğer bir suçlu arıyorlarsa o koltukta oturan Sayın Kılıçdaroğlu’na bu soruyu sormak gerekiyor. Bu konuda hep kaçamak cevap vermiştir. Başından beri aday olup olmamasından tutun da şu ana kadar bütün tutum ve davranışlarına bakacak olursanız, Türk siyasetinde seviyenin düşmesine, yasal ve yasak olan birçok şeyi göz ardı ederek, aşağı seviyelerde siyaset yapma tercihini göstermiştir." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar