Saldırgan çatışmada öldürülmüş

Bakırköy’de Anavatan Partisi İstanbul eski Milletvekili Adnan Yıldız’a yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Saldırgan çatışmada öldürülmüş

Bakırköy’de Anavatan Partisi İstanbul eski Milletvekili Adnan Yıldız’a yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Yıdız'ın eşi ve kızyla birlikte bir saldırganda olya yerinde hayatını kaybetti. Saldırıyla ilgili Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, saldırganın eski vekille girdiği çatışma sonrası hayatını kaybettiğini söyledi.

Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokak’ta meydana gelen olayda Anavatan Partisi eski Milletvekili Adnan Yıldız'ın aracına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ilk belirlemelere Yıldız’ın eşi Firuze ve kızı Betül hayatını kaybetti. Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ise yaralandı. Yıldız’ın saldırganlarla girdiği çatışma sonrası motosiklet üzerinde bulunan silahlı bir şahıs öldürüldü.

Olay sonrası çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Olayla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu şöyle konuştu: “Eski milletvekilimiz yaralı. Hastaneye kaldırıldı. Konuyla ilgili detaylı bilgi yok. Büyük üzüntü duyuyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Saldırgan yaralanmış daha sonra hayatını kaybetmiş. Saldırgan motosikletle gelmiş. Milletvekili kendi silahıyla olaya müdahale etmiş. Çatışma sırasında saldırgan hayatını kaybetmiş.”

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CİHAN

Yorumlar