Sakarya’dan Ispartalı terör gazisine ziyaret

Sakarya’da şehit aileleri ve gazilerin internet ortamında haberleşmeleri amacıyla kurulan www.sakaryasehitvegazileri.com internet sitesi yöneticisi Erdoğan Erdoğan, Ispartalı terör gazisi Hikmet Özcanlı’yı ziyaret etti. Erdoğan, site yöneticisi...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya’dan Ispartalı terör gazisine ziyaret

Sakarya’da şehit aileleri ve gazilerin internet ortamında haberleşmeleri amacıyla kurulan www.sakaryasehitvegazileri.com internet sitesi yöneticisi Erdoğan Erdoğan, Ispartalı terör gazisi Hikmet Özcanlı’yı ziyaret etti.

Erdoğan, site yöneticisi olarak zaman zaman şehit aileleri ve gazilere ziyarette bulunduklarını söyledi. Son olarak Isparta’da yaşayan ve 20 Kasım 1994 yılında Batman Sason Gamo Tepe mevkiinde, yol emniyeti faaliyetini yürütürken PKK terör örgütü mensuplarının döşediği mayına basarak iki bacağını kaybeden ve protez bacakla hayatını sürdüren gazi Jandarma Er Hikmet Özcanlı’yı ziyaret ettiklerini ifade eden Erdoğan, ziyarette duygusal anlar yaşandığını belirtti. Erdoğan, “Gazimizle internet sitemiz ve sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile görüşüyorduk. Kendisini ziyaret etmek istedik ve ziyaretimizi gerçekleştirdik. Gazimize günün anısına uğruna kanını, iki ayağını verdiği şanlı bayrağımızı hediye ettik.” dedi.

Gazi olmanın büyük onur ve gururunu yaşadığını ifade eden Özcanlı; unutulmamanın, hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu kaydetti. Sakarya’dan kalkıp kendisini Isparta’da ziyaret eden Erdoğan’a teşekkür eden Özcanlı, “Ziyaretten çok memnun kaldım. Çok teşekkür ediyorum. Uğruna bacaklarımı kaybettiğim bayrağı hediye etmesi ise çok anlamlı. Hiçbir zaman bu bayrak inmeyecek.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar