Sakarya'daki kazada yaralıların kimlikleri belirlendi

Sakarya'nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu'nda bayram tatili ve yakınlarının düğünü için İstanbul'dan Tokat'a gidenlerin bulunduğu minibüsün, park halindeki TIR'a çarptığı kazada yaralıların kimlikleri belirlendi. Kaza sonrası Sakarya ve...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'daki kazada yaralıların kimlikleri belirlendi

Sakarya'nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu'nda bayram tatili ve yakınlarının düğünü için İstanbul'dan Tokat'a gidenlerin bulunduğu minibüsün, park halindeki TIR'a çarptığı kazada yaralıların kimlikleri belirlendi.

Kaza sonrası Sakarya ve Kocaeli'deki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların isimleri şöyle; "Şenel, Yeter, Kerem, Ayfer, Merve, Şahin, Büşra ve Ebru Gündüz, Cengiz, Meral, Görkem ve Çağrı Akbaş, Ahmet Gökay Arslan, Mehtap Arslan ve Onur Ali Arslan, Butuhan ve Burak Alver, Sati ve Kardelen Elibol, Murat Cantürk."

İstanbul - Ankara TEM Otoyolu'nun Sapanca Kurtköy kesiminde Ankara yönüne sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Cengiz Akbaş yönetimindeki 34 GEB 72 plakalı minibüs, emniyet şeridinde park halinde bulunan Türkmenistan plakalı TIR'a arkadan çarpmış. Kazada minibüste bulunan ve aralarında çocukların da bulunduğu 20 kişi yaralanmıştı. Minibüstekilerin bayram tatili ve yakınlarının düğünü için İstanbul'dan Tokat'a gittikleri belirtilmişti.

CİHAN

Yorumlar