Sakarya'da uyuşturucu operasyonları

Sakarya'nın Adapazarı, Hendek ve Karapürçek ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 12 gram bonzai ile 72 kök kenevir ele geçirildi.Hendek ilçesi Çamlıca mahallesinde E.Ö.’nün evinde arama yapan jandarma ekipleri, 7 kök kenevir,...

Google Haberlere Abone ol
Sakarya'da uyuşturucu operasyonları

Sakarya'nın Adapazarı, Hendek ve Karapürçek ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 12 gram bonzai ile 72 kök kenevir ele geçirildi.

Hendek ilçesi Çamlıca mahallesinde E.Ö.’nün evinde arama yapan jandarma ekipleri, 7 kök kenevir, 3 adet kenevir tohumu ile 20 gram kurutulmuş esrar ele geçirdi. Adapazarı Karaköy mahallesinde Y.D. ve S.A.’nın evlerinde jandarma arama yaptı. Y.D.’nin evinde 6 gram bonzai, 1 adet ruhsatlı tabanca, 15 adet fişek ve 2 adet bıçak, S.A.’nın evinde ise 1 adet faturasız kuru sıkı tabanca bulundu.

Adapazarı ilçesine bağlı Karaköy mahallesinde O.Ş.’nin üzerinde yapılan aramada 6 gram bonzai ele geçirildi. Karapürçek Teketaban mahallesinde ormanlık alanda arama yapan jandarma ekipleri, bakımı yapılmamış kendiliğinden yetiştiği değerlendirilen 65 kök kenevir ele geçirdi.

Kenevirler yakılarak imha edildi. CİHAN

Yorumlar